Image

Natuurlijke Uitstraling met Azibi®

Geef je interieur een warme, natuurlijke uitstraling met de Azibi® rol- en vouwgordijnen van TopPoint. Gemaakt van prachtig geweven bamboe, brengen ze een vleugje nostalgie met een moderne twist. Ontdek de drie bedieningsmogelijkheden en stijlvolle kleuren. Kom gerust eens langs in onze winkel in Herk-de-Stad voor persoonlijk advies!

06/06/24

Image

Laatste trends

Kom in onze toonzaal de nieuwste warme kleuren ontdekken. Deze nieuwe textiel serie Mombassa bestaat naast warm wit uit 7 prachtige warme kleuren die de fijne structuur van deze textiel complementeren. Met als achtergrond de maatwerk lamelgordijnen komt deze houten tafel gecombineerd met strakke stoelen helemaal tot haar recht.

23/02/24

Image

Schuine ramen

Het geheim van dit passend vakwerk? Er is geen geheim. Enkel jaren ervaring met de productie van uitdagende lamelgordijnen en uiterste toewijding. De derde generatie is top!

13/02/24

Image

Geniet van het uitzicht

Met een prachtig vergezicht draai je de lamellen helemaal open: geniet van de zon, het licht en het uitzicht. Lamellen geven je alle vrijheid. Passend in een klassiek tot hyper eigentijds interieur: we helpen je met de juiste keuze om jouw interieur helemaal compleet te maken.

02/02/24

Image

Lamellen aan schuifraam

Makkelijkst aan een schuifraam is een verticaal lamelgordijn: schuif de lamellen een stukje aan de kant en je kan zonder moeite binnen en buiten.
De overige lamellen houden de zon en de inkijk van de buren nog steeds tegen. Zo handig verticale lamellen omdat ze weinig plaats innemen.

23/01/24

Image

Hoekje om

Indrukwekkend en praktisch zwarte verticale lamellen van plafond tot vloer. Door onze jaren ervaring zijn hoekopstellingen
geen enkel probleem en mooi aansluitend.

12/01/24

Image

Zwarte matte jaloezie

Ook in landelijke gezellige interieurs kunnen horizontale aluminium jaloezieën. Kies voor zwarte matte structuur lak in combinatie met een ladderband en lamellen van 5cm.
Voordeel van aluminium? Kleurvast, uiterst geschikt als zonwering en gebruik in vochtige ruimtes. Maar bovenal is het pakket veel kleiner, zo kunnen ramen probleemloos open.

04/01/24

Image

Dag van de ambachten

Zondag 19/11 is ons atelier in werking en open voor bezoekers; van 10h -17h. Kom jij eens piepen?

16/11/23

Image

Weekendvandeklant

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober leggen we onze klanten extra in de watten. Naast een drankje is er voor elke bezoeker een fijne attentie.
Onze deuren zullen beide dagen geopend zijn van 10h-17h. Wij kijken uit naar jullie komst!

20/09/23

Image

Hoge ramen

Voor ramen die heel hoog zitten zijn lamellen de mooiste oplossing. Deze zijn onderhoudsvrij en regelen zowel manueel
als met motors de zon en je zicht. Door onze jaren ervaring en professioneel materieel, is deze plaatsing op hoogte geen enkel probleem.

29/04/23

Image

open paasvakantie

Tijdens de paasvakantie blijven we open. Komt u liever in de voormiddag, geen probleem, een telefoontje en we zijn er voor u.
In de namiddag kan je vrij langs komen, zonder afspraak om onze toonzaal te bezoeken.

06/04/23

Image

Verduistering slaapkamer

Lamelgordijnen kunnen ook als verduistering functioneren. Er zijn lamellen met een gekleurde of witte buitenzijde. De laatste nieuwe textiels bestaande uit 3-lagen, binnen en buiten een subtiele textiel-feeling. Een compacte en praktische oplossing, ideaal voor beperkte slaapkamers op een appartement.

11/03/23

Image

Korte lamellen

Al onze lamelgordijnen worden volledig op maat gemaakt. Ook korte lamellen voor een breed lintraam
zijn makkelijk in onderhoud en gebruik. De lamellen komen net 1cm boven het tablet of raamnis. Door deze nauwkeurige afwerking
ontstaat een luxueuze uitstraling.

25/02/23

Image

Smalle jaloezies

Voor heel smalle ramen hebben we een passende oplossing met horizontale jaloezies. Deze zwevende jaloezies starten vanaf een breedte van 29cm, echt smal! Kunnen zonder schroeven gemonteerd worden, met een kleefset op het raam.

11/02/23

Image

Nieuwe trends voor 2023

Voorbije week brachten we een bezoek aan de grote internationale textiel beurs in Frankfurt, Heimtextiel!
We spotten een paar opmerkelijke trends: steeds meer textiel wordt gemaakt uit gerecycleerd materiaal.
Zwart is een blijver maar wordt verzacht met weefdraden of structuren voor meer gezelligheid.
Duidelijk weer een opkomst van zandtinten en beige, die makkelijk in elk interieur te combineren zijn. Deze vormen een neutrale basis voaksent kleurenor de nieuwe aksent kleuren, poederroze, smaragdgroen of goudgeel van sofa’s, kussens of poefjes.

14/01/23

Image

Beste wensen!

Ons voornemen voor het nieuwe jaar: jullie interieurs nog gezelliger maken
met onze lamellen. In dit nieuwe jaar schrijven we verder aan ons verhaal,
met mooie nieuwe textiel collecties. We hebben er zin in!

03/01/23

Image

Nieuwe collectie PVC

Vanaf heden is er een nieuwe collectie pvc lamellen. Leuke printjes, nieuwe warme en vrolijke kleurtjes in maat 89mm. Ook helemaal nieuw een waaier aan gebogen pvc in nieuwe tinten om uit te kiezen.

26/11/22

Image

Stijlvol glitter

Lamelgordijnen zijn ook verkrijgbaar met een tikkeltje glitter. Deze metallic textiels geven onmiddellijk meer lichtweerkaatsing en sfeer in je leefruimte.
Verkrijgbaar in zowel lichte als donkere kleurtjes, effen of structuurtjes. Geven lamelgordijn een extra accent.

08/11/22

Image

De compactste raamdecoratie

Lamelgordijnen zijn voor grote ramen, zoals schuiframen, de meest compacte raamdecoratie.
Precies op maat in het raam. Het handvat van het schuifraam is geen probleem, met onze jarenlange ervaring weten we dit op te lossen.

25/10/22

Image

Structuren brengen gezelligheid

Een combinatie van op elkaar afgestemde kleurtjes en structuren maken jouw interieur echt gezellig. Met de donkere dagen in het vooruitzicht geven gesloten lamellen een
sfeervolle warmte. In onze toonzaal kan u de uitgebreide collectie textiel ontdekken.

13/10/22

Image

Dag van de klant

U bent het belangrijkst! Luisteren, mee denken, beoordelen, een eerlijke mening geven, oplossingen aanreiken, ervaring delen, problemen oplossen, herstellen... wij doen dit alles voor u met passie voor ons vak. Vandaag leggen we jullie extra in de watten.

04/10/22

Image

Maatwerk!

Al onze lamelgordijnen worden echt op maat gemaakt in onze atelier. Zo kunnen we elke uitdaging aan.
Zoals hier een strakke scheidingswand mooi op maat boven de trap. Deze lamellen zijn van sterke afwasbare screen.

10/09/22

Image

Jaarlijks verlof 2022

Wij sluiten deze zomer onze lamelgordijnen 2 weekjes. Gesloten van vrijdag 15 juli tot en met zaterdag 30 juli.
Want voor iedereen is er een tijd van werken en een tijd van rusten. Met deze screen lamellen kan je rustig blijven genieten van het uitzicht, in de schaduw.

14/07/22

Image

Makkelijk er op en af

We zien een toenemende vraag naar bevestigen van jaloezies op de raamkader zonder schroeven. Vaak willen klanten
liever geen gaatjes in de profielen laten boren. Met deze praktische magneet-kader moet dat niet meer. De jaloezie is makkelijk en stevig te plaatsen,
maar kan voor het wassen van de ramen ook eenvoudig worden weggenomen. Handige oplossing op een glazen deur want deze kaders kunnen tot een hoogte van 240cm.

05/07/22

Image

Warme tinten combineren met zwarte accenten

Donkere lamellen blijven een hit, maar het is niet enkel zwart en antraciet dat wordt gekozen. We hebben in onze collectie een mooie
warme brons-wengé lamel de Panama Tabac, met een zéér subtiel structuurtje. Goed voor de verbetering van de akoestiek. Maakt een sfeervolle accent-muur bij sluiting van de lamellen. Past mooi samen met het hout van de keuken en geeft een stijlvol contrast met de licht beige vloer.

21/06/22

Image

Klaar voor het nieuwe jaar

Onze voorraad rails is weer netjes aangevuld. Helemaal klaar om het nieuwe jaar in te vliegen! Deze zwarte matte structuur ral9005 is trouwens een échte topper. Sluit mooi aan met de huidige ramen. Daarnaast is er ook ecru mat-structuur, wit en geanodiseerde aluminium.
Maar ook elke andere Ral kleur kunnen we op verzoek laten lakken.

04/01/22

Image

Restjes lamellen

Dat we trots zijn op onze kerstversiering? Dat is een understatement! Ons pronkstuk is deze geweldige slinger. Helemaal handgemaakt (met restjes lamellen) door onze geweldige buren van dagcentrum Selko-Art. Heeft u graag restjes om te knutselen, voor uw hobby of voor in uw klasje, neem gerust contact op.

24/12/21

Image

Welkom in ons atelier

Wist je...dat we bij Artdrape alles op maat maken in ons eigen atelier? Onze showroom = tegelijkertijd ook gewoon ons atelier. Kom gerust eens langs!

06/12/21

Image

Tot 9 oktober 2021

Dag van de klant, daar maken we een week van; kopje koffie of glaasje bubbels, lekker chocolaatje, een Parker pen of flesje wijn, kom langs voor je offerte of bestelling van je lamelgordijnen.
Wij leggen je graag in de watten.

23/09/21

Image

Afscheid van onze grote vriend

Vandaag namen we afscheid van onze Kastaar, onze Leonberger. Jarenlang was hij ook de mascotte van onze winkel en kwam hij trouw mee werken. Hij zag iedereen die over de vloer kwam even graag en hij veroverde ieders hart. Dankbaar voor 10 mooie jaren. Vaarwel dikke beer, je zit voor eeuwig in onze harten.

10/09/21

Image

Voetbal

Voor onze collega's Marleen en Anniek, die voor ons elke dag hun mannetje staan, hangen we met plezier onze 5,6 meter drie-kleur uit; geniet van het voetbal! Onze "geslaagde" toffe jobstudente Jency willen we zeker ook niet vergeten!

23/06/21

Image

Groen en duurzaam ondernemen

Ons HIB-label staat, naast maak/maat-werk ook voor duurzaam ondernemen.
Er liggen van bij de start van ons gebouw zonnepanelen op ons dak. Voortaan nog groener ondernemen, door de auto op te laden aan de zonnepanelen: tanken van het zonnetje.

04/06/21

Image

10000

Onlangs mochten we onze 10 000ste klant in de bloemetjes zetten. Toevallig was dat Claire en Walter uit Kermt. Vlak bij onze vorige winkel in Kermt, waar we ondertussen al meer dan 4 jaar weg zijn. Maar dus zeker nog niet vergeten! Bedankt voor jullie vertrouwen, het mooi maken van jullie ramen doen we nog steeds met passie.

21/05/21

Zet je!

Nog even te vroeg op je afspraak?
Hartelijk welkom om plaats te nemen op onze nieuwe zeteltjes.

07/05/21

Image

Zonder fouten

We doen er voor ons zelf en natuurlijk voor jullie klanten, alles aan om missers te voorkomen.
Daarom deze leuke gekleurde bollen zodat het productie-atelier en het naai-atelier zich niet kunnen vergissen.

23/04/21

Image

Pasen 2021

Tijdens de paasvakantie blijven we open. Enkel vrijdag 2 en zaterdag 3 april zijn we gesloten.
Reserveer tijdig je plaatsje in de agenda, zodat u in alle rust en veiligheid onze toonzaal kan bezoeken.

26/03/21

Image

Artdrape-mobiel

Wanneer u me verwacht voor een opmeting, kijk dan uit naar dit leuk autootje, want daar rij ik mee.
En het allerbeste is dat Xander het elke week vakkundig poetst en Jonas er tijdig mee gaat tanken.
Wat een prinses ben ik!

12/03/21

Image

Screen verticale lamelgordijnen

Met deze laagstaande zon zijn screen lamellen een uitstekenden hulp. Ook in de zomer zorgen ze ervoor dat de UV je huis niet maximaal opwarmt.
Voordeel is dat er zicht blijft naar buiten. Door de open structuur zijn deze lamellen ook een akoestische meerwaarde.

26/02/21

Image

Test je voorkeur

We maken mooie grote staaltjes van onze lamellen op ware grootte. Kleur kiezen is makkelijker met staaltjes die je rustig thuis kan bekijken. Zo kan je zelf de kleur, structuur, transparantie testen aan jouw raam. Belangrijk om ook het effect met of zonder zon of met kunstlicht s' avonds te keuren.

21/01/21

Image

Super fan

We hebben de liefste klanten, velen zijn echte "fans" van ons werk, maar van deze klantjes ben ik nu eens echt FAN! Super styling, het plaatje klopt! Bedankt voor de foto.

16/10/20

Image

Fiets

Al jaren in het vak maar voor het eerst gaan meten bij klanten met de fiets! Zalig! Goed voor het milieu en ook goed voor mij.

30/09/20

Image

Horizontaal met verticaal

Moet alle raamdecoratie dezelfde zijn; neen dat moet niet. Het mag wel, maar aan een deur kan het meestal niet.
De jaloezie aangepast aan de raamprofiel - kleur geeft een afgewerkt geheel. Hier in combinatie met een zonwerende (buitenzijde is ook wit) zeer decoratieve grijze lamel.

16/09/20

Image

Jaarlijks verlof

Tot 14/09 zijn we met jaarlijks verlof. Mailen en of bellen kan terug vanaf 15/09. Bedankt om ons 2 weekjes rust te gunnen!

31/08/20

Image

Covid-19

Mag mijne man mee? Winkelen met 2? Maak uw afspraak en kom gerust samen. We houden voor u een uurtje vrij. Breng je maten en foto's mee dan maken we onmiddellijk een passende offerte.

17/08/20

Image

Pensioen

Waar is Kastaar? De meest gestelde vraag de laatste weken. Gelukkig onze Kastaar is er nog, maar kan niet meer alle dagen komen werken. Hij is ook al meer dan 9 jaar wat voor zijn ras echt wel bejaard en zeker pensioen gerechtigde leeftijd is. Jammer genoeg is hij ook dement. Hartverscheurend als ik alleen werken vertrek.

03/08/20

Gewichtjes

Alles op maat, zelfs onze lamelgewichtjes worden met de grootste precisie gesneden met laser. Zo worden uw lange lamellen strak in vorm gehouden. Met dank aan onze partner Kreemers metaalwerken uit Kuringen.

26/07/20

Image

Vuile ramen

Dit grappig gedichtje kreeg ik van een klant:
"De zon vertelde me dat ik de ramen zou moeten zemen
De lamellen en ik liggen nog steeds krom van het lachen"

22/06/20

Image

Marleen

Met deskundige vakkennis naait Marleen alle textiel lamellen in de atelier. Ondertussen al een jaartje bij ons aan het werk. Wij zijn super enthousiast over Marleen, een fijne collega waar we altijd kunnen op rekenen.

08/06/20

Image

Trendy marmer

Zoals in de keukentabletten, bijzettafels, spatwanden, kan je ook op pvc lamellen de trendy marmer uitvoering kiezen. In lichtdoorlatende zoals op de foto maar ook totaal verduisterde lamellen zijn mogelijk. Mooie combinatie met de zwarte matte rail.

25/05/20

Image

Corona

Vanaf 11/05 kunnen we terug aan de slag. Voor ieders veiligheid werken we dan bij voorkeur op afspraak; deze kan u nu reeds maken.Voor inlichtingen, offerte of opmetingen mag u ook steeds contact nemen:
013/269 569 of 0476/971 447

06/05/20

Image

Donis Vanhoof 23/03/1945 - 17/01/2020

Papa heeft besloten zijn lamellen dicht te doen. Het is onverwacht en snel gegaan, voor ons alvast, voor hem duurde het langer. We zien hem als een echte uitvinder, iemand die zijn tijd vooruit was qua ideeën, die steeds wel creatieve oplossingen kon bedenken en die ook tot het laatste moment realiseerde. Als oprichter van Artdrape heeft hij dat zeker bewezen.

18/01/20

Image

Boodschappentas

Vanaf nu zijn ze er weer terug! Voor al onze klanten bij elke aankoop van lamelgordijnen, een mooie grote boodschappentas met stoere lamellen opdruk.

04/01/20

Image

Cadeaubon, altijd een goed idee

Een cadeaubon gans het jaar verkrijgbaar, tijdens de feestdagen zeker een goed idee. We maken er een mooi pakje van. Je mama/papa, je dochter/zoon of waarom niet oma/opa, kan je met een geschenkbon op weg helpen naar op maat gemaakt lamelgordijnen.

21/12/19

Image

Staaltjes

We verwerken heel wat textiel rollen in onze atelier.
Van de restjes snijden we mooie lange staaltjes.
Die mag u altijd vrijblijvend mee naar huis nemen. Zo kan u ter plekke kiezen of vloer, verf en lamellen een mooie combinatie geven.

15/11/19

Image

Uit de hoogte

Extra hoge ramen zijn zeer gemakkelijk te bekleden met verticale lamelgordijnen.
Je raamdecoratie blijft compact, versterkt de hoge architectuur van het raam. Maar laat u vooral verleiden door de aantrekkelijke prijs van deze decoratieve oplossing. Ook in onze toonzaal hebben we lamellen van 6 meter hoogte hangen.

31/10/19

Image

It’s all about the details

Trendy: matte zwarte structuur rail aan plafond met strakke witte lamellen. Op maat gemaakt in ons atelier te Berbroek.

16/10/19

Image

Hier brandt de lamp

Jonas zorgde voor prachtig perfecte verlichting boven onze gezellige tafel.
Wij zijn de donkere dagen voor.
En u? Al gedacht aan lamelgordijnen voor privacy, als de lampen s'avonds gaan branden?

01/10/19

Image

In het lang en in het breed

We blijven onze prachtige atelier verder aankleden.
Maak uw keuze uit deze toppers;
onze best verkochte lamellen hangen alle 15. Op de foto zijn er maar 5 te zien, de andere kom je zelf ontdekken in ons atelier.

17/09/19

Image

Doorkijk

Onze top collectie in Belgische textiel lamellen is vanaf nu ook semi-transparant te verkrijgen.
Zo blijft het contact met de buitenwereld, maakt het gezellig en ook steeds akoestisch absorptie van geluid.

06/09/19

Image

Aanvulling duette

De duette collectie is aangevuld met een aantal decoratieve en zijden stofjes.
Praktische oplossing voor een beperkte ruimte. De verduisterende doeken zijn een zéér goede isolatie tegen deze extreme hitte. Kan ook aangedreven met motor, of accu als u geen stroom heeft voorzien, en bedient met afstandsbediening.

23/08/19

Image

Nieuwe collectie horizontale jaloezies

Alle nieuwe zwarte en donkere trendy kleurtjes zijn nu op onze inkomdeur te bewonderen.
Dan kan u de verschillende tinten in het echt naast elkaar vergelijken. Want er is immers zwart en zwart: mesh zwart, obscure zwart, clam zwart en standaard satijn dim zwart. Maar ook prachtige nieuwe tinten in 133 andere kleuren.

06/08/19

Image

Open

We zijn er van dinsdag tot en met vrijdag van 13h-18h en op zaterdag doorlopend van 10h -17h. Ziet u onze nieuwe vlagjes wapperen, dan bent u welkom. Buiten deze uren altijd welkom na afspraak op 013/269 569.

23/07/19

Image

Ral kleuren

RAL9010, RAL9001, RAL 8022, RAL 9005, … even jouw kleurtje vergelijken van ramen of muren naast de lamellen? We hebben nu een up-to-date nieuwe en vooral grote RAL- kleurenwaaier. Zorg dus dat je de nummer van je RAL-kleur kent als je langs komt.

11/07/19

Image

Grote tafel

Bedankt Jan van Creametaal voor de prachtige op maat gelaste tafel; super vakwerk van onze buurman! Dus breng gerust uw plannen, behangpapier of vloertegels mee om samen een mooi passende lamelgordijn bij te kiezen, er is plaats om ze uit te stallen.

27/06/19

Image

Trend

Zwarte bedieningsketting, nu op aanvraag ook zwarte -metalgun-metalen ketting verkrijgbaar voor de bediening van uw zwarte matte structuur rail.

13/06/19

Image

Maatwerk bevestiging

Plaatsing van lamelgordijnen in de dagopening met ons maatwerk z-profiel. Als de rail niet in de dagmaat past; er is niet voldoende ruimte boven de raamvleugel (3cm), dan is dit profiel de beste oplossing. Voorzijde zijn geen haken of bevestiging zichtbaar, zéér strak en in dezelfde kleur gelakt als de rail van het lamelgordijn. Echt maatwerk uit ons atelier.

30/05/19

Image

Transparante structuren

In de nieuwe collectie textiel, zijn er 5 prachtige bamboo transparante verticale lamellen met structuren. Ze laten praktisch geen blikken door en geven enorm veel gezelligheid. Verbeteren door de open weef-structuur de akoestiek in de ruimte.

16/05/19

Image

Screen lamellen

Heerlijk het zonnetje, mooi te filteren met screen lamellen, met behoud van een prachtig uitzicht. Onbrandbaar en volledig afwasbaar. In 6 kleuren en gradaties van doorzichtigheid.

02/05/19

Image

Collectie pvc

Er is een enorme keuze aan pvc lamellen van 89mm. Maar graag zag je deze eens op een groter staaltje? Vanaf nu hangen de 75 best verkochte pvc netjes in onze toonzaal op een lengte van 240cm

18/04/19

Image

Textiel van Calcutta

Prachtige zwarte textiel met structuur; geven karakter, sfeer en dempen geluid. Textiel van Belgische weverij, met de exotische naam Calcutta, op maat gemaakt in onze atelier: top combo!

04/04/19

Image

Tot na de feesten

Wij zijn nu gesloten. Op dinsdag 08/01 na 13h zijn we er weer voor jullie.
Deze dagen gaan we genieten van wat rust maar ook gaan we enkele dagen opruimen en tellen voor de inventaris. Bedankt aan alle klanten die hun vertrouwen in ons stelden in 2018!

21/12/18

Image

Upcycling

Dit bespaart niet enkel fossiele brandstoffen, maar deze textiel helpt de vervuiling te verminderen, verkleint de afvalberg.
De bewezen kwaliteit van deze Starlet textiel blijft hetzelfde. Van pet-flesje maken we lamellen, dat wordt de toekomst.

07/12/18

Image

Arabian nights

Dit nieuwe decor is verkrijgbaar in pvc lamellen van 89mm, bedrukt aan één zijde.
Deze uitbundige print is leuk voor kleine ramen of om kleine ruimtes op te vrolijken.
Verkrijgbaar in het blauw, oker en heel trendy groen. Past prima in een interieur met etnische inspiratie. En hoe lief is dit voor dit xs-raampje?

16/11/18

Image

Zwarte randjes

Zwart screen 1% alles wat je van een textiel lamellen verwacht; prachtige textuur, voldoende privacy, akoestisch, maar ook zéér sterk, duurzaam, afwasbaar. Ook geschikt in vochtige ruimten of veranda's zonder verwarming. Belangrijk detail bij zwarte lamellen, ook de randjes zijn zwart.

02/11/18

Image

Vervolg nieuwe collectie

Mooie stilistisch zwart-wit decor voor de nieuwe pvc lamellen. Ideaal om keuken, badkamer maar ook de slaapkamer een speels accent te geven. Past heel mooi in een minimalistische inrichting. Fijn is ook dat dit nieuw decor zowel in lichtdoorlatende als in de verduisterende versie verkrijgbaar is.

19/10/18

Image

Beetje Sinterklaas

Aan de hand van een klein voorbeeldje besteld,
toch altijd spannend wat dit op ware grote als lamelgordijn geeft. Een beetje zoals bij Sinterklaas dus.
En het ziet er sexy uit, voor de durvers?

12/10/18

Image

Jungle fever

Nieuw nieuw nieuw, nieuwe decors voor de pvc lamellen, we starten met mijn favoriet: Monstera blaadjes, gezellig groen en hip.

28/09/18

Image

Rozet

Voor deze klant maakten we een passend rozet bij onze oersterke en strakke buisjes bevestiging. Over de beschadigde gaten in het behangpapier zo moet er niet opnieuw behangen worden na het verwijderen van de overgordijnen.

14/09/18

Image

Nieuwe shirts

We blijven vernieuwen en kiezen voor duidelijkheid. Stoere mannen, stoer logo.

31/08/18

Image

Kiwi-groen

Kleurtje in de keuken, altijd topper! Fris groen in combinatie met de gezellige houten keuken. Wie wordt daar nu niet blij van? Prachtige afwasbare textiel lamel in kleur Kiwi.

10/08/18

Image

21 juli

Lange lamellen-vlag handmade, geen enkel probleem.

20/07/18

Image

7 tinten grijs

De succes reeks Lima is er nu in 7 prachtige tinten grijs. Feel van linnen aan een interessante prijs. Super sfeervol en onderhoudsvriendelijk textiel.

07/07/18

Image

Oplossing berken-allergie

Breng de natuur in huis met deze prachtige, tijdloze en rustgevende wit/zwart bedrukte textiel lamellen. Neem een kijkje in onze toonzaal om kom dit nieuwste lamelgordijn te bewonderen. Het hangt uit op een hoogte van 6 meter, voor een niet te evenaren effect! Berkenbomen in huis, brengen de natuur dichterbij, zonder allergie en snoeiwerk.

22/06/18

Image

nieuwe standaard RAL 9001

Naast RAL9005/zwart structuur lak hebben we ook onze ecru rail in structuur lak laten kleuren. Deze nieuwe uitvoering van Ral 9001 is minder geel/roze maar meer wat grijzer, eigentijdser.

25/05/18

Image

Lamelgordijn net een beetje anders

Strings, speels en decoratief. Geschikt als afscheiding en verbetering van de akoestiek. Verkrijgbaar in 27 kleuren.

27/04/18

Image

Lief en indrukwekkend scherp

Tuurlijk is er een konijn voor Pasen, en wat voor ééntje?
Vrolijke en gezellige feestdagen!

30/03/18

Image

Niet tot boven

Dit is een trap-halraam waar enkel de wenselijke onderste 80cm werd bedekt met een 25mm kleef jaloezie. Lekker makkelijk bereikbaar om te poetsen en nog veel licht op de trap.

16/03/18

Image

25mm roest-vrij aluminium, gekleefd

Sfeervol op de badkamer. Zeker moet je elke week stof vegen maar je krijgt er ook gezelligheid en privacy voor in de plaats. Verticale lamellen waren geen optie want dan hingen deze in het bad.

02/03/18

Image

Vermoeide ogen

Wist je dat je door het hangen van lamellen vermoeide ogen kan vermijden? Natuurlijk licht wordt gereflecteerd door je computerscherm. Dat leidt tot vermoeidheid en irritatie van de ogen. Met onze lamellen regel je de lichtintensiteit gewoon zelf.

16/02/18

Image

Sterrenwand

Jonas prachtig bedacht en uitgevoerd,
die sterrenslinger aan onze lamellenrail. Dat "makers"-talent heb je van je opa! Dikke merci.

05/01/18

Image

Durf zwart

Ook voor kantoor of bureel kan je nooit verkeerd zijn met zwarte lamelgordijnen. Geven het geheel iets voornaams en intiems.
De zonwerende witte achterzijde houden het hoofd bij zonnige dagen koel.
En de meters textiel lamellen verbeteren ook de akoestiek.

15/12/17

Image

Zonwerend met behoud van licht.

Textiel lamelgordijn, warm grijs, met zeer fijn decor. Extra zonwerend langs de achterzijde door de parelmoer finish. Deze is zeer subtiel met behoud van de gezelligheid van textiel lamellen. Weert meer dan %33 UV en warmte van de zon.

17/11/17

Image

Mijn huis, mijn architect

Dit weekend, 23-24/09, kan je inspiratie op doen in verschillende nieuwbouw en renovatie projecten. In Genk kan je het prachtige huis van Sfera Architecten gaan bewonderen. Daar hingen we zonwerende textiel lamellen en dragen zo bij aan de warme en gezellige sfeer van dit nieuwbouw huis.

18/09/17

Image

Screen-rolgordijn

Gewone textiel rolgordijntjes vind ik maar niks, niet te onderhouden en verschieten van de zon. Daarom dat we werken met een screen materiaal. Ideale zonnewering, duurzaam en afwasbaar. Verkrijgbaar in verschillende weef versies, van open structuur waar je nog mooi de tuin door kan zien tot gesloten weefdraden, als je zelf liever privacy wenst.

22/08/17

Image

Nieuwe collectie duette

Bij beperkte ruimte blijven onze duette-gordijntjes scoren, te meer omdat ze zonder schroeven op elk type raam worden gebruikt. Voor slaapkamers zijn het natuurlijk de verduisterende maar voor gewone privacy kan je ook deze lichtdoorlatende duettes gebruiken. Nu dus ook met leuke motiefjes.

18/08/17

Image

Turkoois

Deze foto kan ik niet laten omdat het tuigje van Kastaar en de duette gordijntjes super matchen.
Altijd vrolijk een beetje kleur gecombineerd met zwart (en hond).

08/08/17

Image

Zonnepanelen versus airco

Sinds voorbije week kunnen we het hoofd koel houden met de airco’s. Daarom hebben we ook maar dadelijk zonnepanelen geplaatst om het verslindende verbruik op te vangen. Alles is super verlopen dankzij het fijne werk van Tim en Patrick, super vakmannen hier in Berbroek.

04/07/17

Image

Nero/Bianco

Zwart/wit lamellen blijven scoren. Lamellen met witte achterzijde ideaal bij appartementen om binnen je eigen stijl en kleur te kiezen en buitenzijde toch comform de voorschriften van het gebouw te blijven. Ook naar zonwering scoren deze een stuk beter met de witte zijde naar de zon. Maar bovenal is deze combinatie tegelijkertijd super tijdloos en spannend!

20/06/17

Image

Hetzelfde, altijd mooier

Boven en onder hetzelfde, maakt je gevel super strak!
Lange hoge ramen worden door deze stoere lamellen extra in de verf gezet. Zeker een aanrader aan de voorgevel.

06/06/17

Image

Muziek

Zalig. In het atelier, op de bureau en in de keuken kunnen we nu plaatjes naar keuze luisteren. Gedaan krakend radiootje bij elke beweging.
En yes muziek, naar onze keuze.

23/05/17

Image

Bouwtip

Vaak is er te weinig ruimte tussen de radiator en de muur. Dan kan de lamel er niet tussen en korten we ze op maat af. Zo sluit het geheel van lamellen mooi het ganse raam af.
Bouwtip: laat minstens 15cm tussen radiator en muur als je nog keuze hebt.

09/05/17

Image

Wonen

Ons nieuw keukentje en bureau is klaar. Neen we wonen hier niet in onze atelier. We slapen in ons eigen huisje maar zijn hier wel praktisch 6/7 dagen, van ’s morgens tot laat. Gezellig om op zondag middag eitjes te bakken voor de jobstudentes die ijverig komen werken. Want een leuke werkplek resulteert in beter prestaties!

28/04/17

Image

Witte wolk

Het bewijs dat alles wit toch sfeervol en gezellig is. Combinatie van allemaal warme wit-tinten maken het interessant en levendig. Details en decoratie springen in het oog en je kan er eindeloos mee combineren. Afwasbare textiel van 127cm in de dagmaat geplaatst.

14/04/17

Image

Betalen kan voortaan ook met Payconiq

Installeer de app op je smartphone en koppel ze aan je zichtrekening. Daarna kan je super makkelijk betalen bij handelaars die aangesloten zijn, bij ons dus. Om te betalen open je de app, kies onze naam uit de lijst, tik het bedrag in van het factuur en bevestig met je pincode. Wel enkel voor bedragen tot max. €250. Geloof het, dit is reuze makkelijk!

03/03/17

Image

Nieuw nummer

Vanaf 20/12 kan u ons bereiken op 013/269 569.

13/12/16

Image

Reserve lamel

Nu met duidelijke sticker op de doos, zo vindt u ze later makkelijker terug op zolder of in de kelder.
Als er een lamel tussen het raam vliegt of de hond er zijn tandjes op test kan je de reserve lamel gebruiken.

29/11/16

Image

Milieubewust

Wanneer u na vele jaren kiest voor nieuwe pvc lamellen met een andere kleur of decor, kan u de oude lamellen weer binnen brengen. Breng ze niet naar het containerpark. Van deze oude lamellen maakt men korrels. Die dienen voor het maken van nieuwe pvc lamellen of voor verpakkingskisten van lamellen. Er gebeurt geen verbranding dus minder luchtvervuiling.
Als dit geen zeer duurzaam omspringen van grondstof is?

15/11/16

Image

Rolluik-afkasting versus lamellen

Help we hebben rolluikafkastingen en willen lamellen. Voor deze klant maakten we een maat-werk-profiel op de afkasting. De rail van de lamellen hangt op het randje en lijkt daardoor helemaal te zweven boven het raam. Verf je de afkasting in dezelfde kleur als de muur dan zal deze camouflage pas echt werken.

03/11/16

Image

Erkend ambacht

Moet ik van geslacht veranderen of mag ik mezelf ambachtsvrouw noemen? Dossier ingediend bij FOD economie en erkenning gekregen: "U heeft de erkenning als ambachtsman gekregen van de Commissie (zitting 29.8.2016). Ik heb het genoegen om u het logo van ambachtsman te bezorgen dat u toelaat om u te onderscheiden in de sector van uw activiteit."

08/09/16

Privacy gewenst

Zwevende duette-gordijn, geeft privacy waar nodig, zonder plaats in te nemen. Ramen kunnen op kiep en open.

25/08/16

Image

Inkorten lamellen

Met dit groot snijmes worden lamellen, bij schuine ramen, ter plaatse op maat gemaakt. Onze klanten kunnen een snijmes gratis ontlenen, om lamellen in te korten bij vervanging van vb. ramen of leggen van parket,..

11/08/16

Image

Dierproeven 2

Natuurlijk kan je een "tocht"hond langs de lamellen leggen.
Geen enkel probleem!
Natte neuzen en haartjes zijn zo met een doekje verwijderd.

30/06/16

Image

Nieuw

Verduisterende textiel - glossy metallic structuur binnenzijde, pvc coating grijs(rechts) buitenzijde.
Spannend!

02/06/16

Dierproeven

Onze lamellen zijn getest op dieren of door dieren? Voor onze klanten controleren we de duurzaamheid van de pvc lamelgordijnen of liever dat laten we over aan de honden.

19/05/16

Image

Zwart

Naast onze andere standaard kleuren, wit, ecru en aluminium geanodiseerd, hebben we, vanaf nu ook zwarte rails in ons gamma. Mooi bij donkere lamellen, bij het hedendaagse zwarte schrijnwerk of in een interieur waar de details in zwart worden afgewerkt.

08/04/16

Image

2016

Dit jaar zal een super druk jaar worden met heel veel veranderingen dat zal u binnenkort hier allemaal kunnen lezen. We blijven veranderen om u nog beter te helpen en uw interieurs nog mooier te maken. Een mededeling als deze bij de betaling doet ons plezier.

15/01/16

Image

Ingekaderd

Duette gordijntjes zijn vaak de oplossing voor het verduisteren van kleine ramen. Deze kunnen nu ook met een volledige kader gekleefd met magneetstrip op PVC ramen. Makkelijk te installeren en zonder beschadiging te verwijderen.

18/12/15

Image

Lamelhaakje

De poes, de hond, de kinderen, de poetsvrouw, de schilder,… kunnen per ongeluk een lamelhaakje stuk maken. Blijft je haakje niet meer hangen, dan moet het vervangen worden. Kom langs in ons atelier, we hebben haakjes op stock. Woon je verder dan sturen we ze op.

05/12/15

Image

Graag gedaan

Bedankt lieve klanten, vorige week kregen we Poolse Wodka en Portugese wijn van klanten met Poolse en Portugese roots. Jullie dankbaarheid doet ons echt deugd! En tevens vinden we dat die verscheidenheid onze provincie het mooist maakt.

04/11/15

Image

What you see, is what you get

Alle foto’s op deze website en op onze Facebook zijn werkelijkheid. Van echte lamelgordijnen in echte huizen waar wordt geleefd. Het doet ons erg plezier als we ook foto’s krijgen van onze klanten met de realisaties van de raamdecoratie. Bedankt dus aan onze klanten die ons en ook jullie, laten piepen in hun leven.

21/10/15

Image

Nieuwe items PVC lamellen

De keuze in decors en reliëfs is in de huidige collectie PVC overweldigend. Hier is een tipje van de sluier van de nieuwste lamellen. Mooie zachte natuurlijke tinten en warme decors zorgen ervoor dat de praktische PVC lamellen ook gezelligheid en warmte brengen in het interieur.

26/08/15

Image

De loopwagen onder de loep

Wist je dat een loopwagentje, uit NEGEN verschillende componenten bestaat? Voor het haakje dat je uit de rail ziet steken, waar de lamel dus aan hangt, zie je hier robots de NEGEN verschillende onderdelen samen brengen! En dit is dan de verouderde versie, de recente machine, was te snel om te fotograferen… op stage bij Benthin in Bremerhaven.

01/07/15

Image

Kinderen meer dan welkom

Er ligt altijd wat leuks klaar om te kleuren of te spelen. Zowel voor de aller kleinsten maar ook de bijna grote kids vinden hier leuke spelletjes die het wachten minder saai maken. Onze toonzaal is kindvriendelijk ingericht, dus breng zeker je bengeltjes mee. Hier zie je Fran met het paard dat ze kleurde.

03/06/15

Image

De meest verkochte kleur, is geen kleur

In elk interieur of het nu tijdloos, modern, hedendaags, ultra-strak, stijlvol of landelijk is... iedereen zoekt hetzelfde: RUST! Iedereen wil licht, luchtigheid en wie bij mij in de winkel komt ook praktische raamdecoratie. Voor wie nog niet overtuigd is: hier een Scandinavisch geïnspireerd interieur met veel wit, wit en wit... en toch uiterst gezellig.

22/04/15

Image

Fingerspitzengevoel

Wist je dat we moeiteloos rails kunnen maken tot 7 meter breed? Deze zijn nog zeer vlot manueel te bedienen omdat we, altijd bij elke rail, de as net genoeg maar niet vast aanspannen.
Met fingerspitzengevoel dus.

11/03/15

Image

Zwarte onderketting en ondergewichtjes

Onze specialiteit zijn textiellamellen ZONDER ketting onderaan, maar soms zijn de kettinkjes onder wel nuttig. Op plaatsen waar er veel tocht is of waar er ruw met de lamellen wordt omgegaan, daar hangen de lamellen beter aan elkaar. Dan blijven ze mooi evenwijdig van elkaar hangen.

25/02/15

Image

Subtiel pvc ook verduisterend

Helemaal compleet maken we het verhaal van de prachtige subtiel decor pvc lamellen met ook de verduisterende versies van deze lichtdoorlatende lamel. Verkrijgbaar in heel zachte wit-grijze , midden grijze en zandkleurige subtiel lamellen. Zo kan je op plaatsen waar het donker moet zijn ook werken met hetzelfde motief als in de leefruimtes waar de lichtdoorlatende versie hangt. Eenheid!

11/02/15

Image

Subtiel deze nieuwe pvc opaal

Hier keken we al een tijdje naar uit! Lichtdoorlatende opaal pvc lamellen blijven de meest geliefde lamellen, door de eenvoud en het gebruiksgemak. Nu heeft deze lamel ook een prachtig subtiel decor, wat het strakke doorbreekt, een sfeer brengt die vergelijkbaar is met textiel lamellen en van kleur even neutraal en overal toepasbaar als de effe versie.

14/01/15

Image

Staaltjes van pvc lamellen

Altijd handig om staaltjes mee te nemen van je favoriete pvc lamellen. Drie schuiven vol met lamellen en ook stukjes rail zijn beschikbaar om maten en afstanden te kunnen checken. Je mag de staaltjes houden zodat je verf en andere decoratie makkelijk kan aanpassen aan jouw lamellen.

16/12/14

Image

Zonder boren en schroeven

Trots ben ik op deze nieuwe horizontale jaloezie. Bevestiging met kleefset op het glas, verhindert zijdelingse lichtinval, strakke boven en onderrail deze zijn volledig afgesloten in aluminium. Schuiven met alu-greep zowel naar onder maar ook naar boven voor optimale privacy, bediening met draaiknop. Terechte RED DOT winnaar!

18/11/14

Image

Recyclage

Niet alleen onze pvc lamellen zijn recycleerbaar, ook onze bedrijfswagens...deze mail en foto mag ik jullie niet onthouden. Van Maarten Joris: "Ben tijdens mijn vakantie in Madagascar een vroegere bedrijfswagen van jullie tegengekomen; hij doet dienst als taxi brousse aan de Oostkust van het eiland. Hopelijk is die wagen door jullie verkocht vroeger, en niet ontvreemd... "

20/02/14