artdrape
• Openingsuren • Waarom artdrape? • Verticale lamelgordijnen • Andere producten • Realisaties • Nieuw(s) HOME GASTENBOEK CONTACT Facebook vind ik leuk HIB_Logo Erkend ambacht

Gastenboek

Schrijf iets in het gastenboek!


Hartelijk dank voor de goede (en snelle) service!

Freddy en Nini (Averbode)

freddy
2020-02-22


Ik ben meer dan tevreden over de kwaliteit en service die jullie afleveren! In 1 woord TOP! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie lamellen en een goede service.

Nadia
2020-02-22


Dag Kris, we houden eraan jullie van harte te bedanken voor de vlotte en perfecte plaatsing van onze lamelgordijnen. Wij zijn uiterst tevreden en zijn fier op wat het is geworden. Het is dan ook met de glimlach dat ik de factuur heb voldaan. Wij zullen jullie met genoegen aanbevelen bij familie vrienden en bekenden. Nogmaals hartelijk bedankt. Achille en Hermine Peeters

achille
2019-07-06


We zijn nog elke dag super content!
Echt tof, heel mooi en superrrr handig.

Babette
2019-04-27


Beste,
Even zeggen dat factuur 19--- met plezier vandaag overgeschreven is.
Bedankt voor de goede zorgen, de fijne contacten en de prima plaatsing.
Vriendelijke groet van een zeer tevreden klant

Potters Danny uit Lier
2019-04-16


Ik heb Artdrape toevallig ontdekt via Facebook. Nadat ik foto's heb gezien was ik direct verkocht. Ik ben zo tevreden van mijn lamellen en uitstekende service van Kris & Marc. Iedereen vraagt achter mijn lamellen, het is zo mooi! Een echte aanrader!

Elif Ongel
2019-01-16


Op aanraden van mijn ouders die al jaren tevreden klant zijn bij Artdrape, ook gekozen voor lamellen van Artdrape. Super blij met het resultaat en de service!
Weer een tevreden klant erbij!

Immle
2019-01-14


21 jaar geleden hebben wij in ons huis lamellen laten plaatsen door artdrape. Na zoveel jaar nemen wij terug contact op met jullie om in een andere woning ook door jullie lamellen te laten plaatsen. Dit zegt genoeg denk ik over de kwaliteit en het professionalisme en vertrouwen. Bedankt hiervoor

Vervloessem- Veekmans
2019-01-13


Dag Kris
Bedankt voor je vriendelijke, persoonlijke hulp bij het kiezen van onze lamellen. En ook voor de snelle plaatsing. Alles werd netjes en proper uitgevoerd. Wij zijn tevreden klanten en zullen jullie zeker verder aanbevelen!

Marc en Chris Jennen
2019-01-13


Hallo Kris, Thea en ik zijn uiterst tevreden met de door jullie geplaatste lamelgordijnen. Het is een echt verrijking voor ons appartement. Wat wij nog het meest waardeerden is de snelle service. Ondanks de drukke periode hebben jullie je aan de afspraak gehouden om nog vóór de afgesproken datum de lamellen te komen plaatsen. Wij wensen jullie nog heel veel succes met jullie zaak.

GUY EN THEA PULINGS - JOOSTEN
2019-01-11


Dag Chris,

Wij zijn super content van de lamellen. Dat is ook normaal het is onze tweede keer al. Jullie leveren goede kwaliteit en service. Zullen jullie zeker aanbevelen bij andere.

Vandevenne Geert
2019-01-11


Chris ,
Wij zijn super tevreden over onze verticale lamellen , de service , de correcte plaatsing en kwaliteit is super .
Vrienden van ons hebben er na ons advies ook al besteld .
Wij zijn heel tevreden !
Ge gaat ons nog terug zien.

Thérèse en Mathieu Janssen
2019-01-11


Super geholpen voor mijn lamellengordijn bij Artdrape. Bedankt Kris voor je fijne en persoonlijke adviezen. Ik ben super tevreden met het prachtig resultaat. Zeer professionele en snelle plaatsing. 100 procent tevreden. Mij zien jullie absoluut nog terug.

Bettina Hermans
2018-06-10


Prima service, snelle levering en topplaatsing!

Zeer tevreden met onze lamellen: niet alleen mooi, maar ook functioneel (weren de warmte buiten).

Bedankt voor het geleverde werk!

Maarten & Kim

Kim
2018-04-30


Beste,

Bedankt voor het mooie resultaat! Het ziet er echt prachtig uit.
Mijn ouders zijn heel tevreden.

Groetjes,
Wendy.

Wendy
2017-08-28


Het plaatsen van de lamellen is goed verlopen! Het is mooi.

griet
2017-08-25


Beste Kris,

Wij hebben ondertussen deze bestelling betaald maar ik wou hier toch nog even op terugkomen ...

Wij zijn ZEER TEVREDEN over jullie kwaliteit en service !!!

De gordijnen zijn super mooi, passen perfect en zijn prachtig afgewerkt.

Het bezoek aan jullie toonzaal, het bezoek hier tijdens de opmeting, alsook de plaatsing zijn allemaal zeer vlot en stipt en plezant verlopen.

Daarom heten wij u hartelijk dank !!!

Wij gaan hier zeker reclame over maken.

Bedankt en vriendelijke groeten,

Peggy & Christophe

peggy
2017-08-24


Beste,
Ik ben zeer tevreden over de aankoop en het laten plaatsen van de lamellen door jullie firma. Woonkamer heeft een veel mooiere uitstraling gekregen. Fijn dat jullie ook de tijd namen om de klant zelf tot de gewenste kleur en design keuze te laten komen. Volgende keer weer Artdrape.
Roger & Monika, Lanaken

Roger
2017-04-19


Wij zijn super tevreden met onze zwarte verticale lamellen. Perfecte en correcte afwerking. Het is aangenaam om met jullie te werken en we bevelen jullie aan waar we kunnen. We hebben al veel positieve commentaar gekregen. We wensen jullie nog veel succes met de nieuwe zaak.
Ingrid en René

Ingrid Matthys
2017-03-09


Bij mijn eerste bezoek aan artdrape wist ik het.....dit wordt het. Wij hebben geweldig advies gekregen en samen met Chris hebben we de juiste kleur gekozen. Stipte levering, netjes gewerkt en uiteindelijk een fantastisch resultaat. Jullie zijn een superteam, ik maak in ieder geval reclame. Proficiat en bedankt, wij zijn super contente klanten.
Veel succes met je nieuwe zaak.
Robert & Huguette.

Huguette
2017-01-22


Amai! Blij dat we voor "artdrape" hebben gekozen. Enkele weken geleden stapte ik het atelier binnen en vandaag hangen onze lamelgordijnen bij ons thuis. In elk detail zit de hoogste kwaliteit. Dankuwel Kris en Marc jullie hebben ons blij gemaakt!

Anja
2016-12-14


Hallo Kris en Marc

Wij willen jullie even laten weten dat wij weer heel tevreden van jullie lamellen... ze zijn heel mooi en passen perfect in onze living!

Veel succes nog met jullie verhuis!

Groetjes

Yoni en Hilde

Hilde
2016-12-04


Hallo,
Ik heb onlangs een huis gehuurd en daar zijn horizontale jaloezieën. Ik ben nu opzoek naar de accessoires zoals de knopjes onder aan het koord en het staafje om de jaloezie open en dicht te draaien. Kan ik deze bij bij artdrape bestellen? Waar kan ik deze vinden op het internet?

Groetjes,
Henk.

Henk Roberts
2016-09-08


Ik persoonlijk was helemaal niet voor lamellen, maar toen ik bij Artdrape binnen stapte was ik meteen verkocht; er is enorm veel keus en het zijn fijne mensen die je helpen voor het juiste systeem. Het is strak en modern, maar toch huiselijk.
Je kan zien dat de lamellen van een hoogwaardige kwaliteit zijn en dat de details heel nauwkeurig en verfijnd afgewerkt zijn.
Achteraf is de service subliem en je wordt goed en snel geholpen als er nog iets niet goed zou zijn.
De prijs-kwaliteit zit zeker goed.
Ik ben een zeer tevreden klant en als je twijfelt voor lamellen; zou ik zeker eens binnen springen bij Artdrape.

Kevin Goven
2016-07-20


Zowel in de keuze als de plaatsing geef ik een 10 op 10 aan Artdrape (kris en marc). Wij zijn blij dat we jullie advies hebben opgevolgd want anders waren we veel te donker gegaan. We vinden ze prachtig en superhandig in gebruik

hanne
2015-11-15


Beste Marc en Kris ,
we zijn nu niet meer alleen vrienden, maar ook supertevreden klanten. Dikke pluim voor de snelle levertijd, perfecte plaatsing, juist advies, goede service, ect.etc...Doe zo voort en jullie zullen alleen maar tevreden klanten hebben.

Gerda
2015-11-15


Beste,

Zoals beloofd hier wat foto's van de nieuwe lamellen. We zijn echt tevreden over de kleur! Ze passen veel beter bij de kasten en zetels dan de grijze metallic lamellen die we eerst op het oog hadden.

Groeten,
Wendy

Wendy
2015-10-08


Hallo Kris,

Ik wil u laten weten dat de lamellen van de slaapkamer
ook heel schoon zijn. De kleurcombinatie is ook goed geslaagd.

Alweer kontent!

Mvg. Annie

Annie
2015-06-23


Heel tevreden met aankoop bij Artdrape. Van eerste contact tem plaatsing, geen enkel probleem gehad & heel goed geholpen met alle vragen. Proper & professioneel werk afgeleverd tegen een mooie prijs. Bedankt voor de service !

Erwin
2015-05-28


Allereerst moeten wij toch even vermelden dat jullie een uitstekende service hebben verleend. Zelfs bij het ophalen werd mijn man zowel geholpen bij het inladen als een zeer goede uitleg verleend. Wij vonden dat toch even het vermelden waard.
Als jullie nog eens een actie doen, mogen jullie dit zeker laten weten! :-)

Patricia
2015-04-17


Zeer tevreden over alles ,hadden wij dat maar eerder laten doen !
Bedankt voor de stipte levering en goede raad bij het opmeten.

Marie-Louise en Victor
2014-12-27


Bedankt voor de uitstekende service en advies! Bij eerste bezoek aan de toonzaal meteen op de goede weg gezet in onze zoektocht naar de juiste raamdecoratie! Stipte levering en plaatsing, heel proper gewerkt (ze brengen zelfs hun stofzuiger mee). Alleen maar positieve commentaren op onze lamellen, ze voldoen helemaal aan de verwachting. Laat de ketens eens links liggen en kies voor kwaliteitswerk van deze 'kleine' zelfstandige! Tot een volgende keer!

Sam Tulkens
2014-12-27


Graag zouden we jullie willen bedanken voor de mooie lamellen die jullie geplaatst hebben in onze living. Wij zijn zeer blij met onze aankoop, en dit dankzij jullie fijne service. En vooral manier waarop jullie te werk gaan. Jullie gaan steeds op zoek naar een oplossing, en werken alles zo proper af.
Dank voor alles. Valentin, Hilda en Foxie

kris
2014-12-27


Beste Kris en Mark,

Bij de opfrissing van onze woning kozen wij voor lamellen i.p.v. gordijnen.
Het is de beste beslissing die we gemaakt hebben.
Wij zijn ook zeer tevreden over de afwerking en de plaatsing (zonder ook maar iets vuil te maken).

groetjes,

Andre en Frieda

Geerts- Gaethofs
2014-12-03


bedankt voor de vriendelijkheid en de snelle gratis service. Wat mankementen aan de 15-jarige lamellen en supersnel opgelost. Ik ga zeker wat reclame voor jullie maken.
Rita

Rita Ector
2014-11-27


Hoi Kris en Marc,
Wij hebben lang getwijfeld om lamelgordijnen te laten plaatsen, omdat we een klassiek interieur hebben. Maar het resultaat is prachtig! Hadden we het maar eerder gedaan! Hartelijk dank voor het goede advies en de vakkundige plaatsing. We zijn heel tevreden van het resultaat.
Met vriendelijke groeten Edward & Jeanne

Edward
2014-11-23


Na een lange zoektocht naar de juiste raamdecoratie hebben we gekozen voor ARTDRAPE. Bij een eerste bezoek aan de toonzaal waren we al verkocht. Kris heeft ontzettend oog voor detail, wat voor een absolute meerwaarde voor is. Ze denkt mee met je ideeën en helpt zoeken naar de beste keuze. Ik kan alleen maar zeggen dat wij ontzettend tevreden zijn over het resultaat. Iemand anders had dit nooit zo mooi voor ons kunnen maken. Nogmaals bedankt Kris voor alle hulp en moeite!

Ilse & Kevin
2014-11-16


Even onoplettend en oei de ketting zat tussen de deur en brak, dan maar even langs Artdrape en ja binnen een wip was het euvel verholpen. Een prima en snelle na-service ook belangrijk hé !!!

Fam-Simons Kermt

Simons
2014-10-16


Onze lamellen hangen nu bijna 15 jaar en zien er nog altijd even mooi uit. Omdat de rail van het schuin raam een klein beetje haperde, ben ik vandaag even langsgekomen. 10 minuutjes later stapte ik buiten met een herstelde rail. Prima service, dus. Dank je wel.

Familie Vandervoort

Wim Vandervoort
2014-10-15


We hebben voor de tweede maal gekozen voor lamelgordijnen van Artdrape! Het professioneel advies, de service en kwaliteit, alsook de prijs en steeds met de glimlach!! we zijn zeer tevreden!!! Marc en Norma.

lmarc theys
2014-09-26


Beste Kris,
De gordijntjes werden geplaatst en ik ben er erg blij mee.
Met dank aan de plaatsers voor het mooie werk, en dat alles in stilte.

Gisele
2014-09-26


Kris,
Nogmaals bedankt voor de uitstekende service. De 2 installateurs hebben zeer mooi werk geleverd en zeer proper gewerkt. We hebben nauwelijks gemerkt dat ze bezig waren.
fijne werkweek nog
groeten
nico

Nico
2014-09-26


Ook voor mijn nieuwe project koos ik zonder twijfel voor Artdrape lamellen en jaloezieën. Wederom super prijs-kwaliteit, super nette plaatsing, super service!!! Dank je wel Kris en Marc!!! Ik vertel het alvast verder!!!

An Meulemans
2014-08-02


Steeds weer verbaast over de fantastische naservice.
Met de glimlach werd het hele systeem kosteloos nagekeken en alles werkt weer perfect!!
Super firma!!!

Erwin Thoelen
2014-05-16


onze lamellen hangen nu 20 jaar en nog nooit problemen mee gehad. deze week hebben ze hier nieuwe ramen geplaatst en nu is onze rail iets te lang. Net in de winkel geweest en ze hebben die rails onmiddellijk aangepast. prima service dus


Ronny Borgers
2014-04-12


Bij Artdrape hebben ze de gave om een klant super tevreden te houden!
Perfectie, vakbekwaamheid, vriendelijkheid...zomaar vanzelfsprekend!
Dankjewel Artdrape-team!

groetjes
Yvette


Vervoort Yvette
2014-03-01


Na 17 jaar zijn onze lamellen nog bijna als nieuw. Vandaag nog wat onderdelen gehaald en weer perfect verder geholpen. Prima zaak, mooie kwaliteit en goede service.

Bedankt Hilde & Stefan

stefan reumers
2014-02-20


dag kris en mannen,

hartelijk dank voor het mooie werk - en vooral ook om dat stressloos op tijd te leveren - heerlijk is dat.

bovendien ben ik héél blij met de keuze, en met uw suggestie om per drie af te wisselen, het effect is erg mooi en het geheel combineert super met de vloer en de zetels.
ik ga zeker proberen enige mooie foto's door te sturen!

dank ook voor het naamkaartje van je zus. wie weet.......
daarnet de betaling gedaan - die zal je zeker maandag vinden

het was aangenaam samen te werken met jullie!
warme groet

Josie
2014-02-15


Hallo,

Toch nog eventjes vermelden dat de lamellen prachtig zijn!
Merci voor de prachtige plaatsing en service.
Als er over gepraat gaat worden met vrienden of familie, zal zeker de naam Artdrape vallen.

Mvg

Ulrike

Ulrike
2014-02-13


Beste,

dankuwel voor de gratis gekregen rollertjes voor mijn lamellen. Ik krijg ze weer perfect open en dicht.

Grtjs!

Hilde Bogaerts
2014-01-15


Beste,

nogmaals bedankt om het lamellensysteem kostenloos in te korten. Daarbovenop was de service vriendelijk en snel. Top!

Joris Hermans
2014-01-12


Beste Kris,

Past als gegoten , echt mooi ,echt tevreden

Mvg

Tony Beckers

tony Beckers
2013-10-05


De betere kwaliteit en zeer goede service.Na 17 jaar gebruik waren er een paar ophangklemmen stuk van onze vertikale lamellen.Na een vriendelijk telefoongesprek werd dit helemaal kosteloos hersteld.Onze oprechte dank Schobben Rita en Jos.

Rita en Jos
2013-09-28


We wille jullie bedanke voor de goeie service. En wense jullie nog veel succes! Kusjes lieze, lieve en valère x

Neyens
2013-09-20


Meer dan 25 installeerde de vader van ... bij ons verticale lamellen. Het ophangsysteem van een van de gordijnen was stuk en werd heden kosteloos hersteld. Wij kregen dus een garantie van meer dan 25 jaar ...

Marcel Vanhex
2013-09-18


Mijn verticale lamelgordijn geplaatst in 1997 heeft sinds de komst van mijn hond heel wat meegemaakt.Vooral de onderste kettingen.Na een telefoontje met Marc kon ik spontaan rekenen op het nodige herstellingsmateriaal.
Hiervoor mijn oprechte dank:
aan KRIS en MARC
van Roger ( vroegere collega van Mark)

Hebbrecht Roger
2013-04-25


Lieve Kris en Marc, het doet ons zo een plezier dat we jullie super tevreden hebben kunnen stellen met onze werken. Met de mooie lamellen en perfecte afwerking die jullie leveren zijn we ervan overtuigd dat wij ook ooit zeer tevreden zullen zijn van jullie werken :-). Proficiat met de mooie en overzichtelijke website!

Tot binnenkort.

Kathleen & Wesley (Daweka)

Kathleen & Wesley
2013-04-19


18-4-2013 Vandaag hebben twee lieve mensen lamellen bij ons geplaatst.Een snelle service ,mooie afwerking.Alles netjes en een zeer mooi resultaat . Bedankt Kris en Marc jullie hebben een TOP zaak Francois en Lisa uit Meerhout;

DaemsWilms
2013-04-18


Bedankt voor de snelle bediening en de goede service!

Groetjes

Vanbrabant Francis
2013-04-17


Hallo Chris! Mooie website. Ik kijk er naar uit om je thuis te mogen ontvangen...

Marta
2013-04-04


Beste Chris,

Super veel dank voor je uitstekende en geperfectioneerd werk!
Komt nog zelden voor zelfs op zondagvoormiddag bij mij thuis voor het laatste toch maar perctect en tot in detail te hebben.
Heb heel veel bewondering en appreciatie voor je inzet en je zeer goed geleverde werk op alle vlakken.
Dikke dikke proficiat Chris!


Vriendelijke groten,
Els N en Irene.

Els en Irene (mama)
2013-03-25


Beste Kris en Marc,
Proficiat met de mooie en duidelijke website.
Moesten alle winkeliers een even goede productkennis en vakmanschap hebben (al was het een ietsje minder) dan zouden we goed af zijn!

Bart
2013-03-15


Al meer dan twintig jaar geleden werden er door mijn grootouders lamelgordijnen gekocht bij Artdrape. Enkele jaren later door mijn ouders en ondertussen werden er ook bij ons enkele jaren geleden geplaatst. Er is één constante... steeds een correcte service en goeie dienst na verkoop. Dank je wel!

Adam Feyaerts
2013-03-15


Proficiat met de nieuwe website.Volledig in Artdrape-traditie: Goede klantenservice, enorme veel keuzemogelijkheden en nu dus ook een uitstekende website.

Agnes - Jean-Marie
2013-03-15


Waarom wij kozen voor 'Artdrape'?
Ruime keuzes in kleuren en trends, zeer degelijk materiaal, duidelijke uitleg, snelle service, mooie en propere afwerking, vriendelijkheid, kortom alles wat een mens tegenwoordig verlangt!
Wat wij ook op prijs stellen is dat je extra lamellen erbij krijgt.
Beste Kris en Marc, bedankt voor de toffe samenwerking en fijne afwerking van onze lamellen.
Proficiat met je mooie website en doe zo verder. Bedankt!
Liefs
Johan en Marina (Donk)

Marina Ruelens
2013-03-15


Dag meid. Dikke proficiat, een hele mooie website. En nog eens bedankt voor de ongelooflijk goede service die je altijd biedt !!!

Emma
2013-03-14


Liefste Kris, proficiat met uw nieuwe website en facebook ! Knap gedaan !!!

marc
2013-03-14


Welkom,

in dit gastenboek kan je een berichtje achterlaten!

Admin
2013-03-11