artdrape


Nieuw(s)

Gesloten 27 en 28 april

Lamelgordijn net een beetje anders

Lamelgordijn net een beetje anders
Strings, speels en decoratief. Geschikt als afscheiding en verbetering van de akoestiek. Verkrijgbaar in 27 kleuren.

Lief en indrukwekkend scherp

Lief en indrukwekkend scherp
Tuurlijk is er een konijn voor Pasen, en wat voor ééntje?
Vrolijke en gezellige feestdagen!

nieuwe-collectie-textiel-lamellen-2018

Nieuwe collectie textiel lamellen
Hier de gezellige kleur Desert. Verkrijgbaar in nog 7 andere natuurtinten en ook beschikbaar met zonwerende reflectie-laag.

Niet tot boven

Niet tot boven
Dit is een trap-halraam waar enkel de wenselijke onderste 80cm werd bedekt met een 25mm kleef jaloezie. Lekker makkelijk bereikbaar om te poetsen en nog veel licht op de trap.

25mm roest-vrij aluminium, gekleefd

25mm roest-vrij aluminium, gekleefd
Sfeervol op de badkamer. Zeker moet je elke week stof vegen maar je krijgt er ook gezelligheid en privacy voor in de plaats. Verticale lamellen waren geen optie want dan hingen deze in het bad.

Vermoeide ogen

Vermoeide ogen
Wist je dat je door het hangen van lamellen vermoeide ogen kan vermijden? Natuurlijk licht wordt gereflecteerd door je computerscherm. Dat leidt tot vermoeidheid en irritatie van de ogen. Met onze lamellen regel je de lichtintensiteit gewoon zelf.

Houten jaloezies, mooi van ver, ver van mooi?

Houten jaloezies, mooi van ver, ver van mooi?
Visueel een mooie raambekleding maar met te veel nadelen. Wij stoppen er mee. Te duur, achterhaalde techniek, hout trekt krom, verkleurt en barst, te hoge pakketten, kan maar tot 240cm breedte, trekt scheef op, onhandelbaar met 2 remmen, enorm pakket gewicht, kantelkoord en optrekkoord verstrengelen, koorden breken,...

Niet het gebouw, wel de mensen

Niet het gebouw, wel de mensen
Dat ons nieuwe gebouw geen meevaller is, dat is onder tussen geen geheim. Wat onze nieuwe werkplek dan wel aangenaam maakt zijn de super toffe buren.
Zo maken de mensen met beperking van INTESA deze grappige sneeuwmannen. Niet alleen voor ons, iedereen kan ze kopen!

Operatie geslaagd

Operatie geslaagd
Om onze Kastaar met zijn strottenhoofdverlamming terug ademruimte te geven werd de linkerkant open gesperd en vastgezet zodat hij weer wat comfortabeler kan ademen. Volgende 4 weken moet hij rusten, gevoed worden uit de hand(zachte frikadelletjes) en niet in contact komen met andere dieren. Na een maandenlange zoektocht: zo ver zijn we dan toch al!

Sterrenwand

Sterrenwand
Jonas prachtig bedacht en uitgevoerd,
die sterrenslinger aan onze lamellenrail. Dat "makers"-talent heb je van je opa! Dikke merci.

Durf zwart

Durf zwart
Ook voor kantoor of bureel kan je nooit verkeerd zijn met zwarte lamelgordijnen. Geven het geheel iets voornaams en intiems.
De zonwerende witte achterzijde houden het hoofd bij zonnige dagen koel.
En de meters textiel lamellen verbeteren ook de akoestiek.

Bezoekers netwerk

Bezoekers netwerk
Nu kunnen bezoekers ons gastennetwerk gebruiken, om vb. plannen en foto’s te raadplegen. Laten we duimen dat dit wel zal werken want internet en telefonie is er op onze nieuwe plek niet op verbeterd!

Zonwerend met behoud van licht.

Zonwerend met behoud van licht.
Textiel lamelgordijn, warm grijs, met zeer fijn decor. Extra zonwerend langs de achterzijde door de parelmoer finish. Deze is zeer subtiel met behoud van de gezelligheid van textiel lamellen. Weert meer dan %33 UV en warmte van de zon.

Weer een stapje verder

Weer een stapje verder
Alle groene lamellen van tijdens de opbouwfase, vervangen en het logo zichtbaar van op de straat.
Zeer tevreden met het resultaat.

Ook zondag open van 12h-17h

Ook zondag open van 12h-17h
Dit weekend doen we natuurlijk mee aan het weekend van de klant en zijn we zaterdag open zoals altijd van 10h-17h. Ook zondag van 10h-17h vrijblijvend welkom. Bij elke bestelling een mooie Hand-Made attentie.

Mijn huis, mijn architect

Mijn huis, mijn architect
Dit weekend, 23-24/09, kan je inspiratie op doen in verschillende nieuwbouw en renovatie projecten. In Genk kan je het prachtige huis van Sfera Architecten gaan bewonderen. Daar hingen we zonwerende textiel lamellen en dragen zo bij aan de warme en gezellige sfeer van dit nieuwbouw huis.

Aandacht Artdrape

Aandacht
Blijkbaar is onze deur moeilijk zichtbaar. Wij besteden aandacht aan elke opmerking die we van onze klanten krijgen. Vandaar deze oplossing. Geslaagd voor mij, met dank aan art-B voor de top bestickering.

Screen-rolgordijn

Screen-rolgordijn
Gewone textiel rolgordijntjes vind ik maar niks, niet te onderhouden en verschieten van de zon. Daarom dat we werken met een screen materiaal. Ideale zonnewering, duurzaam en afwasbaar. Verkrijgbaar in verschillende weef versies, van open structuur waar je nog mooi de tuin door kan zien tot gesloten weefdraden, als je zelf liever privacy wenst.

Nieuwe collectie duette

Nieuwe collectie duette
Bij beperkte ruimte blijven onze duette-gordijntjes scoren, te meer omdat ze zonder schroeven op elk type raam worden gebruikt. Voor slaapkamers zijn het natuurlijk de verduisterende maar voor gewone privacy kan je ook deze lichtdoorlatende duettes gebruiken. Nu dus ook met leuke motiefjes.

Turkoois

Turkoois
Deze foto kan ik niet laten omdat het tuigje van Kastaar en de duette gordijntjes super matchen.
Altijd vrolijk een beetje kleur gecombineerd met zwart (en hond).

Zomervakantie

Zomervakantie
Wij nemen een rustpauze en staan weer klaar voor jullie op dinsdag 08/08 na 13h.

Zonnepanelen

Zonnepanelen versus airco
Sinds voorbije week kunnen we het hoofd koel houden met de airco’s. Daarom hebben we ook maar dadelijk zonnepanelen geplaatst om het verslindende verbruik op te vangen. Alles is super verlopen dankzij het fijne werk van Tim en Patrick, super vakmannen hier in Berbroek.

Nero-Bianco

Nero/Bianco
Zwart/wit lamellen blijven scoren. Lamellen met witte achterzijde ideaal bij appartementen om binnen je eigen stijl en kleur te kiezen en buitenzijde toch comform de voorschriften van het gebouw te blijven. Ook naar zonwering scoren deze een stuk beter met de witte zijde naar de zon. Maar bovenal is deze combinatie tegelijkertijd super tijdloos en spannend!

Hetzelfde, altijd mooier

Hetzelfde, altijd mooier
Boven en onder hetzelfde, maakt je gevel super strak!
Lange hoge ramen worden door deze stoere lamellen extra in de verf gezet. Zeker een aanrader aan de voorgevel.

Gesloten 23 - 27 mei

Gesloten 23 - 27 mei
In de week van 23 tot en met 27 mei komt eindelijk onze airco en ventilatie.
Dan moeten we dus even sluiten. Vanaf 30 mei kunnen we dan het hoofd koel houden en zijn we er weer helemaal klaar voor.

Muziek

Muziek
Zalig. In het atelier, op de bureau en in de keuken kunnen we nu plaatjes naar keuze luisteren. Gedaan krakend radiootje bij elke beweging.
En yes muziek, naar onze keuze.

Bouwtip Artdrape

Bouwtip
Vaak is er te weinig ruimte tussen de radiator en de muur. Dan kan de lamel er niet tussen en korten we ze op maat af. Zo sluit het geheel van lamellen mooi het ganse raam af.
Bouwtip: laat minstens 15cm tussen radiator en muur als je nog keuze hebt.

Wonen

Wonen
Ons nieuw keukentje en bureau is klaar. Neen we wonen hier niet in onze atelier. We slapen in ons eigen huisje maar zijn hier wel praktisch 6/7 dagen, van ’s morgens tot laat. Gezellig om op zondag middag eitjes te bakken voor de jobstudentes die ijverig komen werken. Want een leuke werkplek resulteert in beter prestaties!

witte wolk

Witte wolk
Het bewijs dat alles wit toch sfeervol en gezellig is. Combinatie van allemaal warme wit-tinten maken het interessant en levendig. Details en decoratie springen in het oog en je kan er eindeloos mee combineren. Afwasbare textiel van 127cm in de dagmaat geplaatst.

Nieuwe openingsuren

Nieuwe openingsuren
Voortaan zijn op zaterdag van 10h-17h in onze zaak. Voormiddag zijn we meestal naar klanten om te meten of te plaatsen.
Moeilijk om tijdens deze uren een bezoekje te brengen, maak gerust een afspraak. Zondag voormiddag en vrijdagavond hou ik vrij om u te verwelkomen na afspraak.

Moeilijk gaat ook

Moeilijk gaat ook
Tijdens de opbouw blijven we onze klanten verzorgen. Primitief want de verwarming, het sanitair en de schrijnwerkerij staan nog niet op punt, maar toch kunnen we onze productie verder zetten. Zo ondervinden onze klanten geen vertraging door onze verhuis. De combinatie lamellen maken/plaatsen en de verbouwing is niet altijd even makkelijk. Tandjes bijten.

Payconiq

Betalen kan voortaan ook met Payconiq
Installeer de app op je smartphone en koppel ze aan je zichtrekening. Daarna kan je super makkelijk betalen bij handelaars die aangesloten zijn, bij ons dus. Om te betalen open je de app, kies onze naam uit de lijst, tik het bedrag in van het factuur en bevestig met je pincode. Wel enkel voor bedragen tot max. €250. Geloof het, dit is reuze makkelijk!

Verhuizen

Stappenplan
Na de verhuis is er terug plaats in mijn hoofd om te plannen.
Vanaf 18/02 gaat onze atelier weer open. Op 01/04 onze toonzaal en voor het bouwverlof wil ik graag alle andere openstaande klussen op de lijst aangevinkt hebben. Eén plan in drie fases!

Verhuizen

Verhuizen
Wij verhuizen en zijn tot 3 januari niet bereikbaar. Momenteel bezig met inpakken, tellen voor inventaris en strippen van het pand waar we al 25 jaar zitten: een BERG werk.

Nieuw nummer

Nieuw nummer
Vanaf 20/12 kan u ons bereiken op 013/269 569.

Reserve Lamel

Reserve lamel
Nu met duidelijke sticker op de doos, zo vindt u ze later makkelijker terug op zolder of in de kelder.
Als er een lamel tussen het raam vliegt of de hond er zijn tandjes op test kan je de reserve lamel gebruiken.

Elk einde is een nieuw begin

Elk einde is een nieuw begin
Onze laatste weekjes in Kermt zijn we begonnen.
Op zaterdag 17 december sluiten we de deuren in Kermt op de Diestersteenweg.
24 jaar geleden verhuisde de zaak van bij papa thuis naar Kermt.
In het voorjaar van 2017 beginnen wij aan een nieuw hoofdstuk te Berbroek.
Startdatum van het nieuwe pand volgt.

Milieubewust Artdrape

Milieubewust
Wanneer u na vele jaren kiest voor nieuwe pvc lamellen met een andere kleur of decor, kan u de oude lamellen weer binnen brengen. Breng ze niet naar het containerpark. Van deze oude lamellen maakt men korrels. Die dienen voor het maken van nieuwe pvc lamellen of voor verpakkingskisten van lamellen. Er gebeurt geen verbranding dus minder luchtvervuiling.
Als dit geen zeer duurzaam omspringen van grondstof is?

Rolluik-afkasting versus lamellen

Rolluik-afkasting versus lamellen
Help we hebben rolluikafkastingen en willen lamellen. Voor deze klant maakten we een maat-werk-profiel op de afkasting. De rail van de lamellen hangt op het randje en lijkt daardoor helemaal te zweven boven het raam. Verf je de afkasting in dezelfde kleur als de muur dan zal deze camouflage pas echt werken.

Brandveilig

Brandveilig
Onbrandbaar, onze pvc lamellen zijn de beste kwaliteit op de markt. Brandnorm M1. Deze lamel is door een combinatie van laagstaande zon en de badkamerspiegel/vergrootglas volledig doorgebrand, in 2 stukken.
GELUKKIG NIET OPGEBRAND en de rest van de badkamer en het huis gelukkig ook niet!

Erkend ambacht

Erkend ambacht
Moet ik van geslacht veranderen of mag ik mezelf ambachtsvrouw noemen? Dossier ingediend bij FOD economie en erkenning gekregen: "U heeft de erkenning als ambachtsman gekregen van de Commissie (zitting 29.8.2016). Ik heb het genoegen om u het logo van ambachtsman te bezorgen dat u toelaat om u te onderscheiden in de sector van uw activiteit."

Nieuwe atelier

Nieuwe atelier
Onze nieuwbouw schiet aardig op. De vloerisolatie, vloerverwarming en ook de betonvloer kunnen reeds aangevinkt worden.
Spannend vooruitzicht.

Privacy gewenst
Zwevende duette-gordijn, geeft privacy waar nodig, zonder plaats in te nemen. Ramen kunnen op kiep en open.

Inkorten lamellen

Inkorten lamellen
Met dit groot snijmes worden lamellen, bij schuine ramen, ter plaatse op maat gemaakt. Onze klanten kunnen een snijmes gratis ontlenen, om lamellen in te korten bij vervanging van vb. ramen of leggen van parket,..

Afdekprofiel

Afdekprofiel
Rails worden weggewerkt met dit strak afdekprofiel in aluminium.
Geven de lamellen een hedendaagse klassieke uitstraling.

maatwerk lamellen

Maatwerk
We blijven streven naar een nog mooiere afwerkingen. Daarom bevestigen we steeds meer rails aan op maat gemaakte en in dezelfde kleur gelakte profielen.
Veel strakker dan apart L-steunen of haken.
Zo strak en opgaand in het geheel dat ze zéér moeilijk op foto vast te leggen zijn.

Dierproeven

Dierproeven 2
Natuurlijk kan je een "tocht"hond langs de lamellen leggen.
Geen enkel probleem!
Natte neuzen en haartjes zijn zo met een doekje verwijderd.

Nieuw-adres

Nieuw adres
Het duurt nog enkel maanden voor we verhuizen maar de start is gemaakt van ons nieuwe pand in Berbroek.
Zo spannend!

smal

Smal
Met pvc lamelletjes van 52mm en een brede glasrand van minstens 40mm, kan je de rail tussen de raamkader hangen. In dit geval nodig want er is geen plaats tussen raam en kraan.

nieuwe textiel lamellen artdrape

Nieuw
Verduisterende textiel - glossy metallic structuur binnenzijde, pvc coating grijs(rechts) buitenzijde.
Spannend!

Dierproeven
Onze lamellen zijn getest op dieren of door dieren? Voor onze klanten controleren we de duurzaamheid van de pvc lamelgordijnen of liever dat laten we over aan de honden.

lamellen artdrape

New style
Onze nieuwe auto is al een tip van de komende huisstijl voor ons nieuwe pand.
Spannend!

lamellen zwart

Paasverlof
Na de eerste super drukke periode nemen we enkele dagen rust.
Van Pasen tot en met 4 april gesloten.

Nieuwe collectie textiel lamellen

Nieuwe collectie textiel lamellen
Een greep uit de allernieuwste trend van textiel lamellen. Zwart met grafische designs. Ook een uitgebreide waaier aan warme, zachte, intense, koele, grijze tinten. Een andere trend zijn zacht glossy lamellen die extra licht en glans brengen in het interieur.

zwarte rail

Zwart
Naast onze andere standaard kleuren, wit, ecru en aluminium geanodiseerd, hebben we, vanaf nu ook zwarte rails in ons gamma. Mooi bij donkere lamellen, bij het hedendaagse zwarte schrijnwerk of in een interieur waar de details in zwart worden afgewerkt.

starwars-velux

Starwars
Voor je Velux dakraam kan je nu kiezen tussen 4 Starwars rolgordijnen.
May the Force be with you.

2016

2016
Dit jaar zal een super druk jaar worden met heel veel veranderingen dat zal u binnenkort hier allemaal kunnen lezen. We blijven veranderen om u nog beter te helpen en uw interieurs nog mooier te maken. Een mededeling als deze bij de betaling doet ons plezier.

Nieuwe PVC

Nieuwe PVC
In de nieuwste collectie pvc lamellen, zitten deze taupe-grijze lamellen met warme kleur nuances. Elke lamel is verschillend en geven daardoor een extra warm kleurenpallet, wat wordt versterkt door de zachte structuur.

Eindejaarsperiode

Eindejaarsperiode
Tijdens de laatste dagen van het jaar zijn we donderdag 24/12 geopend tot 17h.
Dan genieten we een aantal dagen met onze familie, van 25/12 tot en met 28/12 gesloten.
Open van 29/12 tot en met donderdag 31/12 tot 17h.
Daarna maken we onze inventaris en zijn we weer klaar voor het nieuwe jaar op dinsdag 05/01/2016.

Ingekaderd

Ingekaderd
Duette gordijntjes zijn vaak de oplossing voor het verduisteren van kleine ramen. Deze kunnen nu ook met een volledige kader gekleefd met magneetstrip op PVC ramen. Makkelijk te installeren en zonder beschadiging te verwijderen.

Lamelhaakje

Lamelhaakje
De poes, de hond, de kinderen, de poetsvrouw, de schilder,… kunnen per ongeluk een lamelhaakje stuk maken. Blijft je haakje niet meer hangen, dan moet het vervangen worden. Kom langs in ons atelier, we hebben haakjes op stock. Woon je verder dan sturen we ze op.

Afgerond

Afgerond
De mogelijkheden van pvc lamellen zijn eindeloos.
Zo kan de look van pvc lamellen verzachten door de hoekjes af te ronden.
Kan zowel boven als onder aan de lamellen, tegen meerprijs.

Op Afspraak

Op afspraak
Namiddag en zeker op zaterdag, is het vaak erg druk. Maak een afspraak voor je bezoek aan de toonzaal, zodat je zeker bent dat je niet moet wachten. Dan heb je rustig de tijd om te kiezen en alle mogelijkheden te bespreken. Afspraken kunnen voor 13h en na 18h, ook op zondag.

Graag gedaan

Graag gedaan
Bedankt lieve klanten, vorige week kregen we Poolse Wodka en Portugese wijn van klanten met Poolse en Portugese roots. Jullie dankbaarheid doet ons echt deugd! En tevens vinden we dat die verscheidenheid onze provincie het mooist maakt.

Wysiwyg

What you see, is what you get
Alle foto’s op deze website en op onze Facebook zijn werkelijkheid. Van echte lamelgordijnen in echte huizen waar wordt geleefd. Het doet ons erg plezier als we ook foto’s krijgen van onze klanten met de realisaties van de raamdecoratie. Bedankt dus aan onze klanten die ons en ook jullie, laten piepen in hun leven.

Vintage 58

Vintage 58
Dit is de nieuwe PVC-collectie, 58. Deze collectie bevat de originele lamellen van ’58 die nog steeds met zeer veel zorg worden gemaakt. Een traditie waar men aan vast houdt. Natuurlijk zijn de productiemethoden, de brute materialen, de kleuren en collecties aangepast aan onze actuele standaards. Vintage en toekomst gaan hier hand in hand, daar staan wij als ambachtelijke producent volledig achter!

Blikvanger voor je zaak
Met de kleur van lamelgordijnen aangepast aan je interieur of het bedrijfslogo, kan je op een makkelijke en goedkope manier je bedrijf laten opvallen. Je moet er geen aanvraag voor indienen en geen taksen op betalen, en toch spring je in het oog. En niet te vergeten de zon blijft van de etalage-artikelen.

Bouwverlof

Open tijdens bouwverlof
Tijdens de maanden juli en augustus zijn we open tijdens de normale openingsuren van de toonzaal: van dinsdag tot en met zaterdag, van 13h tot 18h. Als dit niet schikt maakt u dan geheel vrijblijvend een afspraak: 011/25 40 75. Onze levertermijnen bedragen 4 tot 6 weken. We nemen ons verlof van 8 tot 19 september.

Folder

Folder
In deze tijd van websites en FB, zijn er toch nog klanten die graag een foldertje bekijken. Dus vanaf nu hebben we een foldertje met mooie foto's van realisaties bij onze klanten. Nieuwsgierig naar de binnenkant?
Bezorg ons je adres en we sturen hem uiteraard gratis op!

CRM

CRM (customer relationship management)
Omdat we dat uitgebreid en grondig doen, was het weer tijd om in een nieuwe computer te investeren. We trachten zo veel mogelijk gegevens van onze klanten, maar vooral van hun rails en lamellen op te slaan. Hierdoor kunnen we hen bij verhuis, verbouwing of herstelling snel en correct verder helpen. Onze ervaring leert ons dat we de oude computer, nog een aantal weken laten dubbel draaien.

Nieuwe items PVC lamellen

Nieuwe items PVC lamellen
De keuze in decors en reliëfs is in de huidige collectie PVC overweldigend. Hier is een tipje van de sluier van de nieuwste lamellen. Mooie zachte natuurlijke tinten en warme decors zorgen ervoor dat de praktische PVC lamellen ook gezelligheid en warmte brengen in het interieur.

Verjaardag

Verjaardag
Onze nieuwe vlaggen hangen en dragen onze jubileum verjaardag. Er zijn er veel begonnen gelijk met ons 25 jaar geleden maar daar blijven er maar bitter weinig van over. Dus zijn we wel trots dat we dit behaalden. In het najaar gaan we dit gepast vieren.

Doosje

Doosje reserve lamellen
Bij onze lamelgordijnen voorzien we enkele reserve lamellen voor onze klanten. Voor pvc lamellen steken we die in een kist en vanaf nu krijgen klanten met textiel lamellen een op maat gemaakt doosje om de lamellen in te bewaren. Er mag immers geen elastiekje rond de lamellen want dat laat afdrukken na.

Creabij

Creabij
Als dank voor onze sponsoring kregen we van een schattige Stien dit eigengemaakt beeldje: wij zijn er zéér blij mee! En we komen er graag voor uit dat artdrape, vzw Bazarts steunt en in het bijzonder Creabij. Dit is een creatieve academie voor kinderen met een beperking. Kijk op FB naar Creabij en Bazarts en volg hun projecten. Het leven is immers meer dan enkel lamelgordijnen.

dag van de creativiteit

artdrape steunt bazarts
Wij vinden creativiteit belangrijk en dus steunen we de vzw bazarts, van mijn zus Inge. Dit prachtige creatieve initiatief bestaat 10 jaar en daarom vieren we een feest op 25 april. Alle informatie over deze dag kan je terug vinden op deze link: http://bazarts.be/dag-van-de-creativiteit De winkel zal 25/04 gesloten zijn want ik help mee deze dag te ondersteunen.

Pasen 2015

Pasen 2015
De grijze pvc lamel combinatie met de witte zigzag-lamel moet even plaats maken voor lente-groen. En daar dan een aantal leuke eitjes bij, wie wordt daar niet vrolijk van?

NEW Velux

Naamkaartjes
Naar aanleiding van onze QR-code hebben we nieuwe naamkaartjes laten maken.
Het bijzondere is, dat ik ze geweldig vind!
Het juiste blauw, de juiste setting en het juiste glossy, bedankt Patricia.

NEW Velux

Nieuwe collectie Velux
Ook voor Velux-gordijntjes kan je bij ons terecht. Kom de nieuwste uitvoeringen en kleuren ontdekken. Denk nu aan zonnewering zodat je de warmte kan buiten houden als de zon er is.

QR-Code

QR-code
We trachten zo goed als kan voor een kleine onderneming mee te zijn met de tijd. Dan kan een Qr-code dus niet ontbreken. je kan deze scannen met een smartphone en zo kom je makkelijk op onze website of andere info. Vooral bedoeld om op onze wagens te plaatsen.

Loopwagen

De loopwagen onder de loep
Wist je dat een loopwagentje, uit NEGEN verschillende componenten bestaat? Voor het haakje dat je uit de rail ziet steken, waar de lamel dus aan hangt, zie je hier robots de NEGEN verschillende onderdelen samen brengen! En dit is dan de verouderde versie, de recente machine, was te snel om te fotograferen… op stage bij Benthin in Bremerhaven.

reclame paneel

Gezien worden
Heel vaak hebben we klanten die zo enthousiast zijn dat, ze graag voor ons reclame maken. Vanaf nu kan dat met een reclame bord dat aan de straatkant, bij de lamelgordijnen wordt geplaatst. In ruil voor deze geste verloten we 2 keer per jaar, een etentje onder de deelnemers.

kerstdecoratie op lamellen

Kerst 2014
Deze prachtige kerstdecoratie werd door ons allen, ook de 3 jobstudenten, gemaakt op team-building. Met kleurrijke plaklinten gingen we de brede opale pvc lamellen te lijf en deze abstracte kerstboom is het resultaat. Als jij op zoek bent naar een creatieve teambuilding neem dan een kijkje op www.art-teambuilding.be, dat doet mijn zus Inge ook.

QR-code op nieuwe collectie

QR-code
QR-code op nieuwe collectie textiel Palette, basis textiel lamellen in eindeloze kleurschakeringen. Kids krijgen hun eigen mini-collectie boekje om mee een mooie kleur uit te kiezen en mama/papa kan de QR inscannen om zo alle gegevens van de gekozen kleur op te slaan. We gaan mee met de tijd!

Kinderen

Kinderen meer dan welkom
Er ligt altijd wat leuks klaar om te kleuren of te spelen. Zowel voor de aller kleinsten maar ook de bijna grote kids vinden hier leuke spelletjes die het wachten minder saai maken. Onze toonzaal is kindvriendelijk ingericht, dus breng zeker je bengeltjes mee. Hier zie je Fran met het paard dat ze kleurde.

Privacy waar het nodig is

Privacy waar het nodig is
Een trend die zich doorzet zijn raamproducten,die je zet waar je ze nodig hebt. Deze zijn makkelijk met een greepje te zetten op het deel van het raam waar het nodig is. Voor privacy op slaapkamers is het handig dat je het doek overdag onderaan kan zetten, omkleden zonder binnen gluren. Hier op de foto een verduisterende duette maar kan ook op dezelfde wijze met horizontale jaloezies. Niemand kan binnen kijken maar jij kan wel nog naar buiten zien.

monsters van Bazarts

Monsters van Bazarts
Nu te bewonderen in onze toonzaal (en te koop), deze prachtige monstertjes van mijn creatieve zus Inge, bekijk ook haar website www.bazarts.be.

Levertermijn

Levertermijn
Voor onze klanten trachten we de levertermijn te houden tussen 4 en 6 weken. Zelf heb ik wel meer dan een half jaar moeten wachten, voor de artdrape-blauwe lamellen in de keuken van de toonzaal.
Alles voor de klanten, klanten gaan voor alles!

witte horizontale jaloezies 35mm

De meest verkochte kleur, is geen kleur
In elk interieur of het nu tijdloos, modern, hedendaags, ultra-strak, stijlvol of landelijk is... iedereen zoekt hetzelfde: RUST! Iedereen wil licht, luchtigheid en wie bij mij in de winkel komt ook praktische raamdecoratie. Voor wie nog niet overtuigd is: hier een Scandinavisch geïnspireerd interieur met veel wit, wit en wit... en toch uiterst gezellig.

foto-actie winnaars

Werkmix winaars
Wat waren de werknemers van de Werkmix in Zonhoven enthousiast met het winnen van €100 voor de inzending van hun leuke foto.

creatief met lamellen

Creatief
Voordeel voor zelfstandigen? Wij zitten op de eerste plaats om restafval te hergebruiken. Heb ik niet opgelet bij zuster Renata in de kleuterklas? Met restjes lamellen mega matjes-vlechtwerk-tafelkleed gemaakt. Thinking out of the box. Belangrijke eigenschap als je een zaak runt.

Altijd een passende lamel

Altijd een passende lamel
Nu we zelf de bedrukking in handen hebben en werken met drukker PBE uit Hasselt, kunnen we nog een betere prijs en service bieden voor het bedrukken van pvc lamellen. 250€/vierkante meter btw inclusief, vanaf nu vind je bij elk decor een passend motief!

Fingerspitzengevoel

Fingerspitzengevoel
Wist je dat we moeiteloos rails kunnen maken tot 7 meter breed? Deze zijn nog zeer vlot manueel te bedienen omdat we, altijd bij elke rail, de as net genoeg maar niet vast aanspannen.
Met fingerspitzengevoel dus.

nieuwe collectie pvc lamellen

Nieuwe pvc lamellen
Helemaal bij ben ik met deze 5 nieuwe pvc lamellen. Voor wie warmte en rust wil brengen in zijn interieur vindt zeker een passend kleurtje in deze nieuwe sobere serie van pvc lamellen. Verkrijgbaar in 5 mooie tinten met een zéér zacht motiefje in warm grijs.

rolstoelgebruikers

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Voortaan kan iedereen makkelijk in en uit met de rolstoel. We hebben gezorgd voor een stevig brugje zodat ook minder mobielen makkelijk onze toonzaal kunnen bekijken.

Zwarte Onderketting

Zwarte onderketting en ondergewichtjes bij donkere lamellen
Onze specialiteit zijn textiellamellen ZONDER ketting onderaan, maar soms zijn de kettinkjes onder wel nuttig. Op plaatsen waar er veel tocht is of waar er ruw met de lamellen wordt omgegaan, daar hangen de lamellen beter aan elkaar. Dan blijven ze mooi evenwijdig van elkaar hangen.

subtiel verduisterende versie pvc

Subtiel pvc ook verduisterend
Helemaal compleet maken we het verhaal van de prachtige subtiel decor pvc lamellen met ook de verduisterende versies van deze lichtdoorlatende lamel. Verkrijgbaar in heel zachte wit-grijze , midden grijze en zandkleurige subtiel lamellen. Zo kan je op plaatsen waar het donker moet zijn ook werken met hetzelfde motief als in de leefruimtes waar de lichtdoorlatende versie hangt. Eenheid!

25 jaar in schriftjes

25 jaar in schriftjes
Alle schetsen, maten en gegevens van de lamelgordijnen van onze klanten, worden al 25 jaar netjes in schriftjes opgetekend. Ik ben gestart met schriftje 54 en ben nu met 78, aan mijn 25ste begonnen. Al veel, maar nog net niet de helft van wat papa ooit vol schetste.

subtiel deze nieuwe pvc opaal

Subtiel deze nieuwe pvc opaal
Hier keken we al een tijdje naar uit! Lichtdoorlatende opaal pvc lamellen blijven de meest geliefde lamellen, door de eenvoud en het gebruiksgemak. Nu heeft deze lamel ook een prachtig subtiel decor, wat het strakke doorbreekt, een sfeer brengt die vergelijkbaar is met textiel lamellen en van kleur even neutraal en overal toepasbaar als de effe versie.

Staaltjes

Staaltjes van pvc lamellen
Altijd handig om staaltjes mee te nemen van je favoriete pvc lamellen. Drie schuiven vol met lamellen en ook stukjes rail zijn beschikbaar om maten en afstanden te kunnen checken. Je mag de staaltjes houden zodat je verf en andere decoratie makkelijk kan aanpassen aan jouw lamellen.

lamellen tricolore

TRICOLORE
Eerlijk is eerlijk, aan mij mag al die voetbalgekte voorbij gaan. Speciaal op aanvraag voor mijn voetbal-liefbebbende-buren, maar ik maak voor iedereen de vlag van jouw favoriete voetballand.

zonder boren en schroeven jaloezie

Zonder boren en schroeven
Trots ben ik op deze nieuwe horizontale jaloezie. Bevestiging met kleefset op het glas, verhindert zijdelingse lichtinval, strakke boven en onderrail deze zijn volledig afgesloten in aluminium. Schuiven met alu-greep zowel naar onder maar ook naar boven voor optimale privacy, bediening met draaiknop. Terechte RED DOT winnaar!

opendeur 10 mei 2014

Opendeur 10 mei 2014
Voor deze nieuwe opendeurdag was de toonzaal weer mooi aangekleed met bloemen van Katrien Gielen uit Peer. Het aparte motief van de achterwand is een creatie ontstaan door afwisselend de nieuwe grijze pvc-lamel te combineren met de zig-zag witte pvc lamel.

HIB-label

HIB-label
Vanmiddag heeft UNIZO-Limburg opnieuw een Handmade in Belgium of HIB-label (het UNIZO authenticiteitslabel voor ondernemers die originele, handgemaakte producten afleveren) mogen uitreiken! artrape uit Kermt verdient dit label absoluut. Van harte proficiat aan zaakvoerder Kris Vanhoof en nog zeer veel succes!

Recyclage

Recyclage
Niet alleen onze pvc lamellen zijn recycleerbaar, ook onze bedrijfswagens...deze mail en foto mag ik jullie niet onthouden. Van Maarten Joris: "Ben tijdens mijn vakantie in Madagascar een vroegere bedrijfswagen van jullie tegengekomen; hij doet dienst als taxi brousse aan de Oostkust van het eiland. Hopelijk is die wagen door jullie verkocht vroeger, en niet ontvreemd... "

Gekartelde Lamel

Gekartelde lamellen!
Om de PVC lamellen een nieuw decoratief jasje te geven; lamellen met een hoek af ;-) Verkrijgbaar in de basis tinten uit het pvc gamma, zeer speels met een knipoog, een retro-tintje!

S-lamel

S-lamel!
Gebogen lamellen bestaan reeds in pvc maar deze lamel is 2 maal gebogen, S-vormig zodat de look van een gordijn heel erg wordt benaderd. Verkrijgbaar in ons meest verkochte pvc kleur opaal-gezandstraald effect. Ideaal als vervanging van glasgordijnen (die vaak doorbranden aan de zonnekant) in klassiekere interieurs zeer toepasbaar.

Bedrukking pvc

Effectief lamellen bedrukken!
Logo, tekening of foto kunnen voortaan op pvc lamellen gedrukt worden. Mooi afgewerkt met een dubbele bedrukking van de overlap (1,5cm waar de lamellen elkaar overlappen om te sluiten) zodat de tekening of foto ook mooi ogen bij open gekantelde lamellen.